skip to Main Content

(Видео) Русковска: Успех во кариерата е да успееме да осудиме актуелен политичар

(Видео) Русковска: Успех во кариерата е да успееме да осудиме актуелен политичар
  • 27.11.2018

Обвинителката Русковска во „Правда и Неправда“ настрана од работните обврски, откри каква е приватно.

„Обезбедување немам и не сакам да имам. Се возам во мое приватно возило, ретко користам службено. Имам пријатели, се дружам вон работно време, само не во скапи ресторани“, кажа обвинителката.

Во однос на работата, Рускоска децидно истакна што за неа би претставувало успех во кариерата

„Кога ќе успееме да подигнеме обвиненине и да осудиме актуелен политичар“, поентираше Русковска.

Целиот разговор од гостувањето во „Правда и Неправда“ на Гордана Дувњак, погледнете го во продолжение.

Back To Top