skip to Main Content

(Видео) Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ не се извинува за навредите кон Ангеловска

(Видео) Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ не се извинува за навредите кон Ангеловска
  • 04.09.2019

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ нема намера да се извини за навредливиот и сексистички фејсбук статус.

На Мила Царовска, Даниела Рангелова и на сите кои што го осудија и од него побараа да се извини, Стоилковски им порача дека не го разбрале и го извитопериле неговиот статус, пренесе 360 степени.

Back To Top