skip to Main Content

(Видео) Каевски за РСЕ: Не ја партизираме Агенцијата за спорт и млади

(Видео) Каевски за РСЕ: Не ја партизираме Агенцијата за спорт и млади
  • 08.09.2019

Директорот на Агенцијата за спорт и млади Дарко Каевски вели дека со буџетот од 9 милиони евра се предвидува нов младински центар во Скопје.

Агенцијата, како што изјави во интервју за Радио слободна Европа, ги носи одлуките во инклузивен и транспарентен процес но се уште треба да се врати довербата на младите во организирано делување.

Back To Top