skip to Main Content

(Видео) Жбогар играше оро за Денот на независноста

(Видео) Жбогар играше оро за Денот на независноста
  • 08.09.2019

На прославата во Градскиот парк во Скопје, по повод Денот на независноста, евроамбасадорот Самуел Жбогар заигра македонско оро, додека пееше Виолета Томовска.

Жбогар играше на песната „Македонско девојче“.

Back To Top