skip to Main Content

(Видео) Васев: ВМРО-ДПМНЕ е против раст на платите

(Видео) Васев: ВМРО-ДПМНЕ е против раст на платите
  • 14.09.2019

„Во белиот дворец зад мене освен што бранат криминал и шират лажни вести, се директни противници на раст на платите. Синоќа, членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Трајко Славевски неколку пати порача минималната плата да не се покачува“, вели Стефан Васев од СДММ.

„Научени на грабање од граѓаните, ВМРО-ДПМНЕ не сакаат парите да завршуваат кај граѓаните, туку се научени парите да завршуваат во белиот дворец зад мене“, смета Васев.

Back To Top