skip to Main Content

„Вечер со Тијана“: Погледнете што се пропуштивте во последната емисија за оваа сезона (ВИДЕО)

„Вечер со Тијана“: Погледнете што се пропуштивте во последната емисија за оваа сезона (ВИДЕО)
  • 14.07.2018

Интересен спој на гости Тијана имаше во последната епизода од првата сезона на најгледаното ток шоу на 1Тв, „Вечер со Тијана“. Лила Филиповска и Рон Холси, беа извонредни гости кои се забавуваа, шегуваа, пеаа, но и одговараа на провокативни прашања од страна на Тијана како домаќинка.

Сезоната Тијана ја стартуваше со три последователни емисии со запознавање на јавноста со тоа која е Тијана, кој стои зад неа за нејзиниот изглед, како запознавање на целиот тим од 1ТВ, новинарите и техничката поддршка.

За да веќе од четвртата епизода стартува со гостите во студио на уникатна сценографија препознатлива за емисијата „Вечер со Тијана“. Првата гостинка беше Марија Шерифовиќ, а потоа се нижеа Нина Бадриќ, Гоца Тржан, Тамара Тодевска, Каролина Гочева, Јелена Кареуша, „Фрајле“, Слободан Бода Николиќ, Сале од „Тропико Бенд“, Дејан Миличевиќ и заокружување на сезоната токму со Лила Филиповска и Рон Холси.

Се она што не успеавте да видите во „Вечер со Тијана“ тоа може да го сторите веднаш на линкот подолу.

Back To Top