skip to Main Content

Вечерва во 22.30 на 1ТВ стартува „Македонски инсајдер“

Вечерва во 22.30 на 1ТВ стартува „Македонски инсајдер“
  • 17.02.2019

Долгоочекуваниот и најавуван проект „Македонски инсајдер“ стартува вечерва. Поради новопристигнати материјали кои екипата реши да ги објави, стартот на првото досие е поместен за половина час.

Гледачите ќе можат да ја погледнат првата епизода од проектот „Македонски инсајдер“ вечерва во 22.30 часот.

Back To Top