skip to Main Content

Вечерва во „Чуму“: Се стега обрачот околу Груевски, Иванов и Чавков – нов шок сведочења во судот (Видео)

Вечерва во „Чуму“: Се стега обрачот околу Груевски, Иванов и Чавков – нов шок сведочења во судот (Видео)
  • 06.12.2018

Се стега обрачот околу Груевски, Иванов и Чавков – нов шок сведочења во судот. Дали криминалното подземје го открива врвот на политичките тутори?

Вечерва во 21 часот на 1ТВ гледајте „Чуму“ со Александар Чомовски.

Back To Top