skip to Main Content

„Вардаре не те оставаме“: Слушнете ја новата навивачка химна посветена на шампионите (ВИДЕО)

„Вардаре не те оставаме“: Слушнете ја новата навивачка химна посветена на шампионите (ВИДЕО)
  • 04.06.2019

Нова навивачка химна за Вардар.

Имено, страсните навивачи вчера за пречекот на Црвено – црните гласно ја пееја новата шампионска химна посветена на нив.

Станува збор за песна која го носи насловот „Вардаре не те оставаме“, која е притоа преработка на познатиот евергрин на Маријана и Росана – „Признавам“. Видео записот за оваа химна го направи тимот на 1ТВ.

Погледнете:

Back To Top