skip to Main Content

Божикно интервју со Бојан Јовановски утре во 21 часот

Божикно интервју со Бојан Јовановски утре во 21 часот
  • 06.01.2019

Божикно интервју со сопственикот на „БМЈ Медиа Груп“ и 1ТВ Бојан Јовановски – ќе добиеме одговори на сите прашања за животните предизвици, одлуката да влезе во медиумскиот бизнис, неговата борба и успехот како резултат на посветеноста кон неговата нова професија.

И на крајот, како од маргините – до врвот? Гледајте ТВ интервју на 7 јануари во 21 часот.

Back To Top