skip to Main Content

Анѓушев во „Студио 1“: Треба време за повисок животен стандард

Анѓушев во „Студио 1“: Треба време за повисок животен стандард
  • 05.04.2018

За сите економски и владини мерки кои го одредуваат животниот стандард на граѓаните, гостин во „Студио 1“ на 1ТВ беше Кочо Анѓушев, вицепремиер за економски прашања.

Разговорот во кој што Анѓушев говори за оданочувањето, подобриот животен стандард, мерките за решавање на проблемот со невработеноста и за теми поврзани со македонската економија погледнете го во видеото:

 

Back To Top