skip to Main Content

Том Нови за „Ексклузив“: Кога доаѓам во Македонија се чувствувам како дома (ВИДЕО)

Том Нови за „Ексклузив“: Кога доаѓам во Македонија се чувствувам како дома (ВИДЕО)
  • 29.05.2019

Пред неколку дена во посета на Македонија беше еден од најдобрите диџеи кои настапувале на Балканот и секако таа шанса ја искористивме за да направиме интервју токму со Том Нови.

Харизматичен, позитивен и енергичен како и секогаш ни кажа дека кога доаѓа во Македонија се чувствува како дома. Разговаравме и за македонската кујна, што го потсетува прво кога доаѓа тука, но и по кој пат е во посета на нашата држава.

Во продолжение погледнете го целото интервју:

Back To Top