skip to Main Content

Сергеј Варошлија: „Ова е некој бенд, ова е некоја женска групација, формација и импровизација…“

Сергеј Варошлија: „Ова е некој бенд, ова е некоја женска групација, формација и импровизација…“
  • 05.12.2018

Пофалби, критики, но и модни катастрофи повторно на тапет кај Сергеј Варошлија во неговата емисија „Мода“.

Земете си пуканки и уживајте во наредните 30 минути:

Back To Top