skip to Main Content

Сергеј Варошлија: „Видела жабата се кова коњот и дигнала нога, НЕЕЕ“

Сергеј Варошлија: „Видела жабата се кова коњот и дигнала нога, НЕЕЕ“
  • 01.12.2018

Душата на Сергеј Варошлија му пукна по кој знае кој пат. Повторно на тапет неколку девојки кои не оставија сите без зборови.

-Две сестри-две судбини, така се вика сликата……

Погледнете го вчерашното цело издание на Студио „Мода“ :

 

Back To Top