skip to Main Content

Папараци-Трифун Костовски не се откажува од пурите

Папараци-Трифун Костовски не се откажува од пурите
  • 01.09.2018

Екс градоначалникот на Скопје, бизнисменот  Трифун Костовски го уловиве на денско кафе во кафе-ресторанот “Дежаву“ во Скопје. Како и секогаш беше со пура во раката. Костовски веќе со години е голем љубител на скапите пури,а нашите извори велат дека  дома  има голема колекција токму на пури.

Back To Top