skip to Main Content

Денеска во „Ексклузив“: Ексклузивно интервју со ФИФИ (ВИДЕО)

Денеска во „Ексклузив“: Ексклузивно интервју со ФИФИ (ВИДЕО)
  • 26.06.2019

Македонските Џекетс гости во студио! Браќата Дарко и Мартин ќе ни откријат какви проблеми им се случувало кога ги снимале нивните видеа, а екипата на Ексклузив им подготви предизвик кој долго ќе го паметат!

Можеби се повлече од јавноста, но веруваме дека никој не ја заборави! Ексклузивно интервју со ФИФИ!

ГЛЕДАЈТЕ ЕКСКЛУЗИВ – ДЕНЕСКА ВО 18:15 ЧАСОТ НА 1ТВ!

 

Back To Top