skip to Main Content

Демонстрантите пред полициската станица „29-ти ноември”, родителите на уапсените пуштени да ги видат своите деца

Демонстрантите пред полициската станица „29-ти ноември”, родителите на уапсените пуштени да ги видат своите деца
  • 17.03.2019

Родителите на уапсените пуштени во зградата на полициската станица
Родителите на уапсените млади демонстранти, кои беа пред седиштето на градската полиција, беа пуштени во зградата за да ги видат своите деца, објавија организаторите на протестот.

Претходно еден од водачите на Сојузот за Србија, Бошко Обрадовиќ, го покани министерот за внатрешни работи, Небојша Стефановиќ, кој е во дворот на полициската станица, да дојде и да разговара со родителите на уапсените деца.

Back To Top