Борисов: Камионот со 39 безживотни тела, не бил во Бугарија од 2017 година

Починатите лица пронајдени во камион во Велика Британија не може да се качат во Бугарија, бидејќи возилото не влегло во нашата земја од регистрацијата во 2017 година, изјави денеска премиерот на Бугарија, Бојко Борисов. Тој истакна дека Бугарија соработува со … Continue reading Борисов: Камионот со 39 безживотни тела, не бил во Бугарија од 2017 година