skip to Main Content

Љупче Дориев од Академија Пандев: Подготвени сме, ова е историски момент за нас (ВИДЕО)

Љупче Дориев од Академија Пандев: Подготвени сме, ова е историски момент за нас (ВИДЕО)
  • 22.05.2019

Вечерва во почеток од 18:30 часот започнува 27-то издание од фудбалскиот куп на Р.С. Македонија.

Противници се Македонија ЃП и Академија Пандев, кои ќе имаат шанса за прва титула оваа година.

Најдобриот играч на фудбалскиот клуб од Струмица, Љупче Дориев вели дека се подготвени и дека ова е историски момент за нив. Потсетуваме, во 18:00 часот започнува директниот пренос од ова финале на 1ТВ.

 

Back To Top