skip to Main Content

Стартуваше „Спорт 1“, новата спортска емисија на 1ТВ (ВИДЕО)

Стартуваше „Спорт 1“, новата спортска емисија на 1ТВ (ВИДЕО)
  • 07.12.2018

Од вечерва, па секој нареден петок од 21 часот ќе имате можност да ја следите новата спортска емисија „Спорт 1“.

Концептот на оваа емисија е биде составен од неколку сегменти. Првиот дел секогаш резервиран за гости, односно за дебата на актуелни спортски теми. Потоа минути посветени на она што најмногу привлече внимание, збогатено со интервјуа од главните спортски актери. Најави за тоа што не очекува викендов, што не треба да пропуштите. А, на крај за верните гледачи и оние кои внимателно ја следат емисијата, следуваат и награди.

Така беше и воведното издание на Спорт 1. Со зборуваше за успехот на фудбалската репрезентација на Македонија во Лигата на нации, со поранешните селектори Никола Илиевски-Џиџи и Ѓоко Хаџиевски, како гости во студито на 1ТВ. И уште многу спортски содржини збогатени со неколку интервјуа. На крајот за најверните гледачи обезбедивме и награди.

Како изгледаше целата емисија во продолжение…

Back To Top