skip to Main Content

Перо Антиќ гостин во „Лица“ – понеделник 21:00 часот

Перо Антиќ гостин во „Лица“ – понеделник 21:00 часот
  • 20.04.2019

Во понеделник во „Лица“ ќе гледате – Кој е Перо Антиќ? Првиот и единствениот македонски „џин“ во НБА лигата.

Контроверзен и единствен во својот стил. Дрзок и провокативен.

Со Антиќ, првпат отворено и искрено за приватниот и професионалниот живот и одговори на сите отворени прашања што ја следат неговата кариера.

Гледајте „Лица“ – понеделник 21:00 часот

Back To Top