skip to Main Content

Извлечени групите за турнирот во мал фудбал на медиумите (ВИДЕО)

Извлечени групите за турнирот во мал фудбал на медиумите (ВИДЕО)
  • 10.12.2018

Спортското радио 90.3ФМ и оваа година ќе биде организатор на традиционалниот турнир во мал фудбал на медиумите од 13.до 18. декември во малата сала при СЦ „Јане Сандански“. Во пресрет на спектакуларниот спортски настан во „1ТВ“ се одржа ждрепката за групите.

Погледнете во продолжение…

ГРУПА 1

-МРТВ

-КАНАЛ 5

-ШЕЊА

 

ГРУПА 2

-СПОРТСКО РАДИО

-1ТВ

-СИТЕЛ

 

ГРУПА 3

-КАНАЛ 77

-АЛФА ТВ

-МРТВ 2

Back To Top