skip to Main Content

Дибиров: Бевме убедени дека се е нормално, тешко ќе ми биде да си заминам!

Дибиров: Бевме убедени дека се е нормално, тешко ќе ми биде да си заминам!
  • 21.04.2019

Долгогодишниот член на РК Вардар, Тимур Дибиров во изјава за руските медиуми ја потврди систуацијата во која се наоѓа гигантот од Скопје. Дибиров вели дека не очекувал вака да заврши проектот финансиран од Сергеј Самсоненко.

„Бевме убедени, дека се е нормално во клубот. Се беше брзо и неочекувано. Не викна на состанок директорот Давор Стојановски и ни кажа дека по крајот на оваа сезона, проектот ќе заврши. Тој не увери дека ќе бидат испочитувани сите финансиски обврски кон нас.“

„Тешко ќе ми биде заминувањето од Македонија Веројатно ќе биде и со солзи. Вардар секогаш ќе биде дел од мене.“ – изјави Дибиров.

Back To Top