skip to Main Content

Вечерва во 21 часот – Спорт 1 на 1ТВ

Вечерва во 21 часот – Спорт 1 на 1ТВ
  • 07.12.2018

Секој успех заслужува внимание, а секој пораз критика. Дебати, анализи, интервјуа. Сите најважни спортски случувања како од домашната, така и од меѓународната спортска сцена. Што остави длабок печат, а што допрва не очекува.

За најверната публика и најдобрите типувачи следуваат награди. Спорт 1 – вашиот број 1 спортски информатор, само на 1ТВ.

Секој петок во 21 часот на 1ТВ

Back To Top