skip to Main Content

Вардар во Словенија со пет пријателски средби

Вардар во Словенија со пет пријателски средби
  • 14.07.2019

Екипата на Вардар ја продолжува традицијата која ја практикува последните неколку години па летните подготовки и годинава ќе ги одработи во Словенија. Познат е распоредот на пријателските средби кои екипата ќе ги одигра таму, а се стартува со домашниот тим на Дравиња.

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ:

18.07 – Вардар – Дравиња (Словенија)

23.07 – Вардар – Горица (Хрватска)

27.07 – Вардар – Ал Аин (Обединетите Арапски Емирати)

30.07 – Вардар – Рогашка (Словенија)

31.07 – Вардар – Касимпаша (Турција)

Back To Top