skip to Main Content

„Lucky days“ или огромни попусти во „Нептун“ до 18 март! (ВИДЕО)

„Lucky Days“ или огромни попусти во „Нептун“ до 18 март! (ВИДЕО)
  • 15.03.2019

Доколку ви треба машина за перење алишта, нов мобилен телефон, шпорет, слушаки, лаптоп, компјутер и многу други работи кога станува збор за апарати од бела техника, „Нептун“ ви го нуди најголемиот избор.

Имаат традиционално „Lucky days“ или огромни попусти до 18ти март! Па затоа побрзајте и искористете ги:

Back To Top