skip to Main Content

Не би ја препознале: Емина Јаховиќ објави ретро фотка

Не би ја препознале: Емина Јаховиќ објави ретро фотка
  • 19.09.2018

Емина Јаховиќ нема проблем со своите ретро фотографии, па често со јавноста споделува спомени од своето детство.

Така беше и овој пат кога пејачката реши да сподели фотка од нејзините училишни денови.

„Да бидам момче“, напиша Емина на Инстаграм каде и го сподели овој спомен.

Back To Top