skip to Main Content

(18+) Запознајте ја Дара Бубамара – гола!

(18+) Запознајте ја Дара Бубамара – гола!
  • 24.10.2019

Пејачката Дара Бубамара на Инстаграм објави многу провокативна фотографија, за која не престанува да се зборува, додека истата најмногу им се допаднала на припадниците на посилниот пол.

На фотографијата таа е без маица и градник, а градите ги цензурирала со една црна лента.

Погледнете:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Back To Top