skip to Main Content

Џони Деп пристигна во Белград

Џони Деп пристигна во Белград
  • 27.01.2019

Познатиот холивудски актер Џони Деп пристигна во Белград за да го сними филмот „Минимата” во режија на Ендру Левитас.

Претходно, директорот на куќата „Work in Progress“ – Александар Тадиќ, рече дека снимањето ќе трае седум недели, поминувајќи една недела на црногорското крајбрежје.

„Почнуваме со подготовки и наоѓаме локации. Дел од сетот ќе мора да биде изграден во студиото, бидејќи тоа е специфичен период и акцијата делумно се случува во Њујорк, а делумно и во Јапонија“, рече Тадиќ за Танјуг.

Back To Top