skip to Main Content

Џесика Алба допатува во Хрватска

Џесика Алба допатува во Хрватска
  • 13.06.2019

Актерката Џесика Алба, допатува во Дубровник, Хрватска. Таа заедно со  колешката Габриела Унион,  ја промовираат серијата „L.A.’s Finest“ на настанот „New Europe Market“, каде се собираат професионалци од светот на телевизијата и филмот.Џесика била воодушевена од Јадранот и за медиумите изјавила дека овде и би живеела.

Back To Top