skip to Main Content

Ќе се шокирате: Беше атрактивна русокоса во „Чувари на плажата“, но погледнете како изгледа денеска (ВИДЕО)

Ќе се шокирате: Беше атрактивна русокоса во „Чувари на плажата“, но погледнете како изгледа денеска (ВИДЕО)
  • 02.02.2019

Актерката Никол Егерт која публиката ја памети од познатата серија „Чувари на плажата“ од деведесетите години, денеска ни изгледа ни приближно како тогаш.

Американските медиуми објавија фотографии токму од Никол, односно Самер Квин од серијата и да бидеме искрени, ние се шокиравме.

Погледнете:

Back To Top