skip to Main Content

Јоце Панов за конфликтот со Панчо: Јас не се тепам, јас може само да го тепам! (ВИДЕО)

Јоце Панов за конфликтот со Панчо: Јас не се тепам, јас може само да го тепам! (ВИДЕО)
  • 15.09.2018

Јоце Панов беше гостин во вчерашното издание на Ексклузив. Одлично си ја завршија работата младите водители Стефан Лазаров и Николина Славковска, а Стефан го повика како засилување и Зоран Василевски Фаци.

Токму Зоран имаше интересни прашања за Јоце, па тој за Ексклузив откри доста интересни работи за себе, свадбата, каква кола вози, но и за конфликтот со Панчо од ДНК. 

Погледнете го гостувањето на Јоце Панов:

Back To Top