skip to Main Content

Ја обожававте како Шехерезад, а нејзиниот нов имиџ ќе ве остави без зборови! (ФОТО)

Ја обожававте како Шехерезад, а нејзиниот нов имиџ ќе ве остави без зборови! (ФОТО)
  • 20.01.2019

Турската телевизиска актерка Бергузар Корел (36) драстично го промени својот имиџ, па од она што и беше заштитен знак воопшто повеќе го нема!

Имено, актерката која и донесе на домашната публика многу уживање во улогата Шехерезад во серијата “1001 ноќ”, од исече својата долга, бујна коса, па сега носи потполно кратка фризура.

Меѓутоа тоа и не беше некоја желба на актерката, туку Бергузар мораше да го направи тоа поради улога која ја спрема, но сепак на нејзините фанови турската лепотица им се допаѓа и во овој изглед.

 

Back To Top