skip to Main Content

Јавноста во шок: Се појавија голи фотографии од Северина (ФОТО/+18)

Јавноста во шок: Се појавија голи фотографии од Северина (ФОТО/+18)
  • 21.08.2018

Хрватската пејачка Северина Којиќ повторно се најде во центарот на скандалите.

Нешто што потсетува на оној момент кога од нигде никаде излезе нејзино домашно порно видео, сега повторно низ јавноста кружат голи фотографии од неа.

Јавноста остана потполно во шок откако во неколку медиуми се појавија фотографии на Северина Којиќ, на кои се тврди дека е целосно гола.

Погледнете ги фотографиите:

Back To Top