skip to Main Content

Човек со големо срце: Погледнете што направи Марија Шерифовиќ – ќе ве купи засекогаш (ВИДЕО)

Човек со големо срце: Погледнете што направи Марија Шерифовиќ – ќе ве купи засекогаш (ВИДЕО)
  • 30.08.2018

Покрај тоа што е една од омилените пејачки на овие простори, Марија Шерифовиќ уште еднаш покажа колку е голема како човек кога и помогнала на едно расплачено девојче во центарот на Белград.

Се работи за 11. годишно девојче на кое му било украдено џепарлакот од 650 српски динари.

Марија ја прашала за што се работи и кога ја слушнала нејзината приказна ги искритикувала таканаречените „фраери“, „мангупи“ и сличните на нив.

Но, тука не бил крајот, таа од својто џеп извадила 2.000 динари и ги дала на девојчето.

Back To Top