skip to Main Content

Хрватската ѕвезда Нина Бадриќ во новата емисија на „Вечер со Тијана“, погледнете ја најавата (ВИДЕО)

Хрватската ѕвезда Нина Бадриќ во новата емисија на „Вечер со Тијана“, погледнете ја најавата (ВИДЕО)
  • 10.05.2018

И оваа сабота ве очекува уште едно одлично издание на емисијата „Вечер со Тијана“ во која гостува познатата хрватска ѕвезда Нина Бадриќ, која за ова снимање специјално допатува од нејзиниот Загреб.

Ќе уживате во многу музика, ќе имате прилика да ги слушнете најпознатите хитови на хрватската Витни Хјустон, а исто така ќе слушнете интересни приказни за нејзините почетоци во музиката, за приватниот живот, а богами и слатко ќе се изнасмеете.

За тоа, не го пропуштајте и ова издание на „Вечер со Тијана“. Сабота,  20 часот на „1ТВ“.

Погледнете ја најавата:

Back To Top