skip to Main Content

(Фото 18+) „Плејбој“ со најдобрите фотки во нивната архива

(Фото 18+) „Плејбој“ со најдобрите фотки во нивната архива
  • 26.09.2019

Најпознатото списание за мажи на светот, легендарниот „Плејбој“, на нивниот официјален Инстаграм профил објавува фотографии кои ја одбележале неговата историја, а тимот реши да го објави она што е најдобро од архивата.

Во тој контекст беа објавени две фотографии на голата Ана Никол Смит, направени во 1994 година. На фотографиите Ана позира во када, а сапуницата и тече од нејзините бујни гради.

Back To Top