skip to Main Content

(Фото) Секс бомба на Инстаграм има слики со Лукас, Корели, Џала Брат…а дома оружје за цела армија!

(Фото) Секс бомба на Инстаграм има слики со Лукас, Корели, Џала Брат…а дома оружје за цела армија!
  • 17.10.2019

Српската пејачка Радојка Кецман е уапсена заедно со државјанин на Шведска поради сомнение дека извршиле кривично дело – недозволено производство, чување, носење и продавање оружје и експлозивни материјали, како и поголема количина на оржује и муниција.

Полицијата извршила претрес во станот во Нови Сад кој го користи Радојка и пронашла две автоматски пушки, а во претрес во уште еден стан кое го користело лицето од Шведска биле најдени 11 автоматски пушки, 11 гасни пиштоли, пригушувачи и поголема количина на оружје од различен калибар.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on

– Едната од запленетите пушки била премачкана со бел лак кој криминалците го користат за после злочинот биде лесно запавливо. Лакот му помага побрзо да изгори, а најчесто се премачкуваат пред да се изврши убиство. Поради тоа, истражителите веруваат дека акцијата за убиство била кон крајот, но уште се проверува кој бил метата – изјавил полициски инспектор за српските медиуми.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on


Тој открил дека има сомнеж дека пејачката и нејзиниот пријател биле дел од криминална банда.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on


Доказите кои полицијата ги пронашла, укажуваат на тоа дека тие го чувале оружјето за некого.

Според изјавата на инспекторот, со оружјето кое е пронајдено досега не е извршена ликвидација.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on


– Оружјето е ново, но сепак ќе биде испратено на вештачење за да се види дали и некој друг бил во контакт со него.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on

Back To Top