skip to Main Content

(ФОТО) Ребека најде нешто необично при посетата на Ватикан

(ФОТО) Ребека најде нешто необично при посетата на  Ватикан
  • 08.05.2019

Поп пејачката Ребека  Јанковски вчера се врати од Италија, каде со сопругот Мики и двата сина,  близнаците  Доротеј и Макареј беше во посета во Милано, Рим и Ватикан. Пејачката на својот Фејсбук го  напиша ова  “ Папата во Скопје, јас кај него на гости  во Ватикан“. Интересно е тоа што Ребека при посетата на Ватикан фотографирала нешто навистина интересно- македоснки  овошни салати кои за туристие се продаваат по цена од 5.5 евра.

Back To Top