skip to Main Content

(Фото) Запознајте ја конкуренцијата на Кардашијан – „бомбата“ доаѓа од Русија

(Фото) Запознајте ја конкуренцијата на Кардашијан – „бомбата“ доаѓа од Русија
  • 24.09.2019

Таа има 22 години и е толку секси, што за неа велат дека му дава ново значење на „зборот“ секси.

Анастасија Квинто е од Русија и до сега за неа се заинтересирале неколку модни агенции, но од неа побарале да ослабе. Едно од барањето било да го доведе задникот до 106 сантиметри.

Back To Top