skip to Main Content

(Фото галерија) На кого ве потсеќа фолкерката Елена Велевска?

(Фото галерија) На кого ве потсеќа фолкерката Елена Велевска?
  • 05.10.2019

Елена Велевска снима нов спот во кој се појавува во нов имиџ. Таа објави фотографија, за која многумина најдоа сличности со славната Мeрилин Монро.

Сепак за Елена ова не е ништо ново. Таа сака да изненадува со стилот или со нешто ново кога снима песна. Неодамна во Бугарија снимаше спот за новата песна „Зоро моја румена“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

А за да не биде приказната завршена со една фотографија на која таа „личи на Мерлин“, во продолжение уште неколку инстаграм слики за  сами да одлучите на кого ве потсеќа 😉

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@elenavelevskaofficial) on

Back To Top