skip to Main Content

(Фото) Вергара објави фотографија – погледнете како изгледала млада

(Фото) Вергара објави фотографија – погледнете како изгледала млада
  • 16.09.2019

Софија Вергара е една од многуте латино заводничка – факт е дека им пркоси на годините.

Познатата актрка денес има 47 години, а објави стара слика од деведесетите со кои привлече големо внимание.

Back To Top