skip to Main Content

(ФОТО) Синот на Дани порасна во вистински убавец

(ФОТО) Синот на Дани порасна во вистински убавец
  • 25.05.2019

Лазар (18) синот на поп ѕвездата Дани Димитровска порасна во вистински убавец. Лазар е матурант во гимназајата “ Орце Никлов“ и многу личи на негавата славна мајка. Дани му посвети и статус на Фејсбук, напиша емотивна порака, до како што таа вели , нејзината најголема љубов. Таа му ја посвети песната “ Свети“.

 

Back To Top