skip to Main Content

( ФОТО) Музичарот Елвир Мекиќ ја покажа сопругата

( ФОТО) Музичарот Елвир Мекиќ ја покажа сопругата
  • 18.06.2019

Некогаш популарниот пејач Елвир Мекиќ моментно е во Скопје. Друштво му прави  сопругата Лејла која има свој салон за убавина. Елвир и Лејла живеат во Сараево и имаат шестгодишен син. пејачот  во Сараево прави музика за тамошните изведувачи.

Back To Top