skip to Main Content

(ФОТО) Еве го синот на Бали Бег

(ФОТО) Еве го синот на Бали Бег
  • 18.06.2019

Турскиот актер Бурак Озчивит познат како Бали Бег по подолго време, објави  заедничка фотографија на Инсаграм со синот Каран. Бебето се роди на 15 април годинава.

Популарниот актер, за медиумите изјави дека дека не се одвојува од Карен и дека научил да му подготвува бебешка храна и да му менува пелени.

 

Back To Top