skip to Main Content

(Фото+Видео) Aтрактивната Кристина: Mажите чекаат на ред да купат мандарини или портокали, сеедно

(Фото+Видео) Aтрактивната Кристина: Mажите чекаат на ред да купат мандарини или портокали, сеедно
  • 05.10.2019

Кристина преку ноќ стана најпозната девојка во Хрватска. Таа продава мандарини на стариот Сомборски пат и нејзината тезга е најпосетена. Атрактивната Кристина Пенава освен во социјалните мрежи можете да ја видите и во Бестовјe, место близу Загреб.

Ангажирана од една семејна фирма за производство на овошје, едвај постигнува да продаде сè она што многубројните купувачи го бараат.

А, причината е повеќе од очигледна на прв поглед, нејзиниот изглед.

Кристина дневно продава околу 300 килограми мандарини. Газдите избрале фреквентна локација покрај која се наоѓа паркинг, па муштериите кои се претежно мажи таму застануваат.

Back To Top