(Фото+Видео) Aтрактивната Кристина „мандарина“ избега во Белград

Кристина преку ноќ стана најпозната девојка во Хрватска. Таа продава мандарини на стариот Сомборски пат и нејзината тезга е најпосетена. Атрактивната Кристина Пенава освен во социјалните мрежи можете да ја видите и во Бестовјe, место близу Загреб. Девојката од Раб … Continue reading (Фото+Видео) Aтрактивната Кристина „мандарина“ избега во Белград