skip to Main Content

(Фото+Видео) Aтрактивната Кристина „мандарина“ избега во Белград

(Фото+Видео) Aтрактивната Кристина „мандарина“ избега во Белград
  • 06.10.2019

Кристина преку ноќ стана најпозната девојка во Хрватска. Таа продава мандарини на стариот Сомборски пат и нејзината тезга е најпосетена. Атрактивната Кристина Пенава освен во социјалните мрежи можете да ја видите и во Бестовјe, место близу Загреб.

Девојката од Раб стана толку барана во Хрватска , што морала да побегне во Србија на викенд.

Гајбите со мандарина се испразниле со неверојатна брзина, скоро исто брзо колку што фановите на Кристина се собраа на Инстаграм.

,,Поради големиот интерес во медиумите, таа реши неколку неколку дена да оди на одмор! Ти благодарам П.С. Се гледаме следната недела” – напиша таа на Инстаграм во петокот, а сега конечно е откриено каде избега.

Кристина во моментот e во Белград, каде oтпатувала во машко друштво. Бидејќи една нејзина пријателка во медиумите открила дека Кристина веќе некое време е во врска, сигурно е да се претпостави дека за викенд отишла со својот најсакан.

Инаку Кристина е ангажирана од една семејна фирма за производство на овошје, едвај постигнува да продаде сè она што многубројните купувачи го бараат.

А, причината е повеќе од очигледна на прв поглед, нејзиниот изглед.

Кристина дневно продава околу 300 килограми мандарини. Газдите избрале фреквентна локација покрај која се наоѓа паркинг, па муштериите кои се претежно мажи таму застануваат.

Back To Top