skip to Main Content

Уредничката на српскиот „Ексклузив“, Даниела Бузуровиќ искрено за Балканскиот шоу-бизнис (ВИДЕО)

Уредничката на српскиот „Ексклузив“, Даниела Бузуровиќ искрено за Балканскиот шоу-бизнис (ВИДЕО)
  • 05.02.2019

 Даниела Бузуровиќ, уредничката на српскиот магазин „Ексклузив“ за нашата камера открива како функционира шоубизнисот во Србија, што се е потребно за да станеш ѕвезда, но и кој е најтежок пејач за интервју.

Искрено и отворено за сите македонски пејачи носи порака, која веруваме дека ќе ви се допадне.

Back To Top