skip to Main Content

Тракер направи „Невоља“ на социјалните мрежи! (ВИДЕО)

Тракер направи „Невоља“ на социјалните мрежи! (ВИДЕО)
  • 21.07.2019

Андреј Трајковски познат како Тракер од „Урбан Рекордс“ денеска буквално направи невоља на социјалните мрежи.

Јутјуб “гори” откако на каналот на најпознатиот македонски трап бренд беше објавен новиот сингл на Тракер со наслов „Невоља“.

Видео-записот е сниман на неколку локации, а за да биде се совршено во спотот гостува и убава млада девојка. Како што ќе кажат фановите…летниот хит го има Тракер! Уживајте…